Üniversitemizde Türk Sanat Müziği Konseri Gerçekleştirildi

Kategori : Etkinlikler - Etiketler : - Tarih : 16 Mayıs 2017

Üniversitemiz tarafından bu yıl 12.si düzenlenen Bilim, Sanat, Kültür ve Spor Şenliği çeşitli etkinliklerle sürüyor.

Şenlik kapsamında 15 Mayıs 2017 tarihinde Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Türk Sanat Müziği Konseri gerçekleştirildi. Şef Öğr. Gör. İrfan ÇALIK yönetimindeki Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirerek izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaklaşık iki saat süren programda 10’u solo olmak üzere 23 eser seslendirildi. Konser sonunda bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, büyük bir titizlikle hazırlanan bu programa emeği geçen başta Şef Öğr. Gör. İrfan ÇALIK olmak üzere herkese teşekkür etti.

Etkinlik sonunda, Rektörümüz koro adına Koro Şefine plaket takdim etti.  Davetliler tarafından büyük beğeni ile takip edilen program, günün anısına çektirilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Video için tıklayınız.