Üniversitemizde Yeni Atamalar

Kategori : Atamalar - Etiketler : - Tarih : 13 Eylül 2013

Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN tarafından üç yeni danışman ataması yapıldı. Bu kapsamda Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemalettin İPEK, Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şükrü ÇELİK ve Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emre ÇAĞLAK Rektör Danışmanı olarak atandı.

Ayrıca Fındıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü’ne İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN, Ardeşen Meslek Yüksekokul Müdürlüğü’ne Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yılmaz GEÇİT, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne ise Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet TABAK atandı.

Söz konusu birimlerde daha önce müdürlük görevi yapan öğretim elemanlarına yapmış oldukları hizmetler dolayısıyla teşekkür eder, yeni atanan öğretim üyelerine de başarılar dileriz.