Adalet Meslek Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni

Kategori : Atamalar - Etiketler : - Tarih : 20 Haziran 2017

Adalet Meslek Yüksekokulu müdürlük görevini üç yıldır yürüten Doç. Dr. Ali Rıza SANDALCILAR, görevini Yrd. Doç. Dr. Ahmet YANIK’a devretti.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Doç. Dr. Ali Rıza SANDALCILAR’ın gerek Meslek Yüksekokulumuzun, gerekse Üniversitemizin gelişmesi noktasında birçok katkısı olduğunu ifade ederek görev süresi boyunca Üniversitemiz yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmalar ve gayretleri dolayısıyla teşekkür etti. Rektörümüz, bayrağı devralarak daha ileriye taşımasını temenni ettiği Yrd. Doç. Dr. Ahmet YANIK’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Adalet Meslek Yüksekokulu yöneticileri ve akademisyenlerinin katıldığı tören sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Doç. Dr. Ali Rıza SANDALCILAR’a teşekkür plaketi verdi.