Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni

Kategori : Atamalar - Etiketler : - Tarih : 20 Haziran 2017

Üç yıldır Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Kerim SERBEST düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Doç. Dr. Fatih İSLAMOĞLU’na devretti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Üniversitemiz bünyesinde en çok öğrencisi olan okulun Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz olduğunu hatırlatarak öğretim elemanlarımızın eğitim öğretim kalitesine katkıda bulunmak için daha da özverili çalışmaları gerektiğini belirtti. Rektörümüz, zorlu bir dönemde müdürlük görevini başarıyla ifa etmesi ve önemli katkıları dolayısıyla Prof. Dr. Kerim SERBEST’e teşekkür etti, Doç. Dr. Fatih İSLAMOĞLU’na da yeni görevinde başarılar diledi.

Öğretim elemanlarının da hazır bulunduğu tören sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Prof. Dr. Kerim SERBEST’e teşekkür plaketi verdi.