Üniversitemizde İHA’nın Objektifinden 15 Temmuz Destanı Fotoğraf Sergisi Açıldı

Kategori : Etkinlikler, Genel - Etiketler : - Tarih : 14 Temmuz 2017

Üniversitemizde, 15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi amacıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından çekilen 60 adet kare fotoğrafın yer aldığı sergi açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi fotoğraflardan oluşan serginin açılışını Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN yaptı.  Hain darbe girişimine karşı Türk milletinin destansı direnişini konu alan fotoğraflar, Rektörümüz eşliğinde sergiye katılan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat SÜTLÜOĞLU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali BİLGİN ve Üniversitemiz akademik ve idari kadrosu tarafından dikkatle incelendi.

Sergi, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı ülkemizin bekasını, milli iradeyi, demokrasiyi, vatanı, korumak amacıyla o kara gecede şehit olan vatandaşlar için okunan dua ile sona erdi.