Cumhurbaşkanımız Üniversitemiz Sosyal Kampüs İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Kategori : Ziyaretler - Etiketler : - Tarih : 07 Ağustos 2017

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı tarafından Üniversitemiz akademik ve idari personeli için Güneysu ilçesi Adacami mevkiinde yapımı devam eden Güneysu Konakları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, yaklaşık bir saat süren incelemede Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ve yetkililerden bilgi aldı.

Ziyarette, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Rize Milletvekilleri Hasan KARAL, Hikmet AYAR ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP da eşlik etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve beraberindeki heyet yapılan örnek daireleri gezerek incelemelerde bulunduktan sonra ziyaret sona erdi.

Üniversitemiz akademik ve idari personelinin, mesleklerini ve yaşamlarını rahatlıkla sürdürebilmelerini sağlayacak lojman desteğiyle birlikte konut sıkıntısı yaşamaması, rahatça konaklayabilecekleri şekilde dizayn edilen sosyal alanlar, yürüyüş yolları, oyun parkları ve rekreasyon alanlarının sayesinde cazip bir yaşam ve çalışma ortamına kavuşturulması amaçlanıyor.