Gençlik ve Spor Bakanı Üniversitemizi Ziyaret Etti

Kategori : Ziyaretler - Etiketler : - Tarih : 09 Ağustos 2017

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK, Üniversitemizi ziyaret etti.

Başta Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN olmak üzere Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İstiklal Yaşar VURAL, Prof. Dr. Ali BİLGİN ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan ER ile birlikte Rektörlük binası önünde bir süre sohbet eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK daha sonra Üniversitemiz merkez kampüsünü gezdi.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin üzerinde çalıştıkları elektrikli otomobil üretimini yerinde inceleyen Bakanımız Dr. Osman Aşkın BAK, öğrencilerle proje hakkında sohbet ederek bilgi aldı. Projenin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için üretimde desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten öğrencilere Bakanımız destek sözü verdi.

Üniversitemizin yanında yapımı devam eden yurt inşaatında incelemelerde bulunarak burada da yetkililerden bilgi alan Bakanımızın Üniversitemizi ziyareti burada sona erdi.