Rektörümüz Gençlik ve Spor Bakanını Ziyaret Etti

Kategori : Ziyaretler - Etiketler : - Tarih : 18 Eylül 2017

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK’ı makamında ziyaret etti.

Ankara temasları çerçevesinde, Üniversitemiz bünyesinde yapılan çalışmalar ile özellikle yurt ihtiyacı ve yapılması gerekenlerle ilgili bilgi vermek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK ile bir araya gelen Rektörümüz, ziyarette ayrıca, bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin gelişmesinde sağlamış olduğu önemli katkılardan dolayı teşekkür etti.

Üniversitemizle Gençlik ve Spor Bakanlığının yapabileceği ortak çalışmaların da ele alındığı görüşmede Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK, hem yurt konusunda hem de memleketi Rize’nin güzide kurumlarının başında gelen Üniversitemizin daha da büyümesi noktasında Bakanlık olarak desteklerinin süreceğini belirtti.