Yeni Cumhuriyet Başsavcısı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı’ndan Rektörümüze Ziyaret

Kategori : Ziyaretler - Etiketler : - Tarih : 22 Eylül 2017

Bir süre önce Rize Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Başsavcı Önder Kemal SEKÜCÜ ve Rize Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Özkan TAVUZ, beraberinde Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhittin MACİT ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz, Başsavcı SEKÜCÜ’ye ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı TAVUZ’a yeni görevinde başarılar diledi.

Başsavcı SEKÜCÜ ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı TAVUZ ise, Rize’nin en önemli markalarından birisi olan Üniversitemizin, elde ettiği akademik başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulunarak kendilerini makamında ağırlayan Rektörümüze teşekkür ettiler.

Görüşmede, Rize’nin genel yapısı, Türkiye’nin en iyi üniversiteleri arasında yer alan şehirle bütünleşmiş Üniversitemizin mevcut durumu, faaliyetleri, işbirliği içinde yapılabilecek çalışmalar değerlendirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.