Güneysu’daki Toplu Konut Yerleşkemizde Çalışmalar Hızlı Bir Şekilde Sürüyor

Kategori : Genel - Etiketler : - Tarih : 09 Ekim 2017

Üniversitemiz akademik ve idari personeline yönelik olarak başlatılan ve bünyesinde yürüyüş yolları, sosyal alanlar, oyun parkları ve rekreasyon alanları, 30 blok, 2+1 daire olmak üzere 60 daire, 30 blok, 3+1 daire olmak üzere 420 daire ile toplam 480 daire bulunan Güneysu ilçesi Adacami mevkiindeki Toplu Konut Yerleşkemizde çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor.

Ara vermeden süren çalışmalar neticesinde lojmanların %70 oranında kaba inşaatı, iç donanım olarak ise %30′u tamamlandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı tarafından Üniversitemize kazandırılan ve proje bitirildiğinde cazip bir yaşam ve çalışma ortamına sahip olacak yerleşkede sosyal tesis alanları, spor tesisleri ve yerleşke içerisindeki caminin çevre düzenlemesi devam ediyor. Yetkililer, 2018 yılının son çeyreğinde ilk etap olarak, içerisinde 384 daire bulunan 24 blokun hizmete açılacağını söyledi.