İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kategori : Ziyaretler - Etiketler : - Tarih : 11 Ekim 2017

İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Reza Baghban KONDORİ Üniversitemizi ziyaret etti.

Başkonsolos KONDORİ’yi makamında ağırlayan Rektörümüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.

İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Reza Baghban KONDORİ ise başta Orta Doğu ve Afrika ülkeleri olmak üzere dünyanın pek çok ülkesi tarafından sevilen ve takdir edilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ismini taşıyan Üniversitemizde bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile İran’daki üniversiteler arasında işbirliği imkânlarının konuşulduğu görüşmede, özellikle sağlık ve ilahiyat alanlarında ortak çalışmaların yapılması kararı alındı.

Toplantıda Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Şaban ŞİMŞEK ile İlahiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Salih Sabri YAVUZ da hazır bulundu.

Ziyaret sonunda karşılıklı şilt takdimi gerçekleştirildi.