Rektörümüz İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı

Kategori : Toplantı - Etiketler : - Tarih : 11 Ekim 2017

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ başkanlığında yapılan, kamu kurum-kuruluşlarınca yürütülüp, planlanan yatırımların değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı.

Rize Valiliği Ayder Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Emre NEBİOĞLU, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ile ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.

Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, toplantıda yaptığı konuşmada yakın zamanda Rize genelinde etkili olan sağanak yağmurların oluşturduğu afet ile bu olumsuz tablonun ortaya çıkardığı sonuçları anlattı.

Toplantıda bir sunum yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Üniversitemizin akademik ve idari kadrosu ile öğrenci potansiyeli, sürekli iyileşen fiziki alt yapısı, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Üniversitemizin 18 adet projesi olduğunu, bunlardan 9 tanesinin tamamlandığını,8 tanesinin devam ettiğini, 1 tanesinin de ihale aşamasında olduğunu, bu projelerin toplam maliyetinin 378.066.878.32 TL olduğunu belirtti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ardeşen Turizm Fakültesi inşaatlarının tamamlandığını, Diş Hekimliği Fakültesi, Sahil Dolgusu, Güneysu Adacami mevkiindeki Sosyal Kampüs projesi ile kamulaştırmaların devam ettiğini söyledi.