Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüklerine Atama

Kategori : Atamalar - Etiketler : - Tarih : 26 Ekim 2017

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN tarafından Üniversitemiz Bitki ve Toprak Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yusuf ŞAVŞATLI, Üniversitemiz Çay ve Çay Ürünleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Keziban YAZICI, Üniversitemiz Karadeniz Stratejik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Eyüp KUL, Üniversitemiz Aile ve Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmek üzere ise İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emine BATTAL görevlendirilmiştir.

Üniversitemiz camiası olarak, Öğretim Üyelerimizin yeni görevlerinin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diliyoruz.