Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Toplantısı İstanbul’da Yapıldı

Kategori : Toplantı - Etiketler : - Tarih : 06 Kasım 2017

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet toplantısı, İstanbul Okçular Vakfı’nda yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nusret BAYRAKTAR başkanlığındaki toplantıya, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri-Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Fahri KASIRGA, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Necmettin Bilal ERDOĞAN, Av. Harun MERTOĞLU ve Abdülkadir KART katıldı.

RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nusret BAYRAKTAR, toplantının açılışını yaparak faaliyetler hakkında üyelere bilgi verdi.  Bir önceki toplantı sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda, Üniversitemizin mevcut durumu, faaliyetleri, yapımı devam eden Üniversitemiz lojman inşaatının son durumu ve kısa bir süre önce temeli atılan Diş Hekimliği Fakültesi binasının mevcut durumu ele alındı.