Doçent Oldular

Kategori : Atamalar - Etiketler : - Tarih : 08 Kasım 2017

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Erol USTAAHMETOĞLU, İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Mustafa HOCAOĞLU, Mühendislik Fakültesi Yapı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlker USTABAŞ, Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayhan KANAT, Tıbbi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aziz Ramazan DİLEK ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kenan KANBUROĞLU girmiş oldukları doçentlik sınavında başarı göstererek doçent unvanı almaya hak kazandılar.

Üniversitemiz camiası olarak öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.