ÜNİAK’tan Öğrencilerimize Çorba İkramı

Kategori : Etkinlikler - Etiketler : - Tarih : 09 Kasım 2017

Üniversitemiz ÜNİAK Topluluğu, öğrencilerin içerisinde bulundukları vize sınavları haftasında moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla etkinlik düzenledi.

ÜNİAK Topluluk üyeleri tarafından Üniversitemiz Merkez Kampüs Yerleşkesi önünde kurulan stantlarda öğrencilere çorba ikramı yapıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği stantları Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İstiklal Yaşar VURAL, Prof. Dr. Ali BİLGİN ziyaret ederek kendilerine ikram edilen çorbalardan içtiler. Bu tür etkinliklerin öğrenciler arasındaki kaynaşmayı daha da artırdığını belirterek faaliyeti düzenleyen ÜNİAK Topluluğuna teşekkür eden Rektörümüz, sınava giren öğrencilere de başarılar dileyerek çorba ikramında bulundu.

ÜNİAK Topluluk Başkanı Kadir Ali ÇELİK ise, “AA’lar Sizden Çorbalar Bizden”  adlı etkinliği düzenlemekteki amaçlarının, öğrenci arkadaşlarının yüzlerinde gülümseme oluşturarak bir nebze de olsa girecekleri vize sınavlarında başarılarına katkı sağlamak olduğunu söyledi.