Rektörümüz Üniversitemize Birincilikle Giren Öğrencilere Kutlama Belgelerini Verdi

Kategori : Genel - Etiketler : - Tarih : 09 Kasım 2017

Üniversitemiz fakültelerine birincilikle giren öğrencilere ithafen Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta SARAÇ’ın kaleme aldığı kutlama belgeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN tarafından öğrencilere takdim edildi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende, Eren PERKTAŞ (Tıp Fakültesi), Şeyma KESKİN (İlahiyat Fakültesi), Esma Nur YEŞİLOVA (Eğitim Fakültesi), Adem KARA (Fen Edebiyat Fakültesi), Uğur YILDIZ (Mühendislik Fakültesi), Emine Zehra AYDIN (Diş Hekimliği Fakültesi), Mustafa DAĞCI (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi), Emrah ÖZEN (Su Ürünleri Fakültesi), Emrah UNURLU (Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi) ve Orhan Enes ÇAYLI (Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi) Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’dan belgelerini aldılar.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz, bilgi ve değer üreten üniversite sloganıyla yola çıkıp, kaliteli eğitimden taviz vermeden, nitelikli bireyler yetiştirmeyi amaç edinen Üniversitemize birincilikle yerleşen öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.