Üniversitemizde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini Tamamlayan Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

Kategori : Genel - Etiketler : - Tarih : 09 Kasım 2017

Üniversitemiz ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Başkanlığı (KOSGEB) Rize Müdürlüğü arasında imzalanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi protokolü kapsamında Üniversitemizde eğitim gören kursiyerlere sertifikaları verildi.

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi tarafından 30’u Üniversitemiz öğrencilerinden, 30’u Rize’den olmak üzere 60 kursiyere KOSGEB ve DOKA destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verildi. Düzenlenen eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifika almaya hak kazandı.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende kursiyerlere, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, KOSGEB ve DOKA yetkilileri ile Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan ER tarafından sertifikaları takdim edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Üniversitemizin girişimcilik ve yenilikle ilgili çalışmalara önem verdiğini ve bu tür eğitim faaliyetlerini özellikle desteklediğini belirterek sertifikalarını alan girişimci adaylarını tebrik etti.