MEBS Başkanı ve ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kategori : Ziyaretler - Etiketler : - Tarih : 10 Kasım 2017

Muharebe Elektronik ve Bilgi Sistemleri (MEBS) Başkanı Tuğgeneral Engin ÇIRAKOĞLU ve ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Yavuz BAYIZ’dan oluşan heyet Üniversitemizi ziyaret etti.

Heyeti makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  akademik ve altyapı noktasında büyümeye devam eden Üniversitemizin, teknolojinin yarıştığı çağımızda bilimsel gücünü de her geçen gün artırdığını ifade etti.

Kendilerini makamında ağırlayan Rektörümüze teşekkür eden heyet, Üniversitemizin elde ettiği akademik ve bilimsel başarıların artması temennisinde bulundu.

Ortak yürütülebilecek çalışmaların görüşüldüğü ziyarette, gelecekte yapılabilecek işbirliği olanakları konularında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN günün anısına MEBS Başkanı Tuğgeneral Engin ÇIRAKOĞLU’na Üniversitemiz şilti takdim etti.