Üniversitemizde Erasmus + 30. Yıl Etkinliği Düzenlendi

Kategori : Etkinlikler - Etiketler : - Tarih : 28 Aralık 2017

Rize Valiliği ve Üniversitemiz tarafından ortaklaşa olarak Erasmus + 30. yıl etkinlik programı düzenlendi.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Konferans Salonunda gerçekleştirilen program saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşının söylenmesi ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İstiklal Yaşar VURAL ile Rize Valiliği İl Sosyolotüt Proje Müdürü Esra ALEMDAROĞLU’nun selamlama konuşmaları ile başladı.

Erasmus + program tanıtım video gösteriminin ardından Okul Eğitimi Programı alanında Tevfik İleri Anadolu Lisesi tarafından yürütülmüş olan “Avrupa demokrasilerindeki Genç Sesler”adlı projeyi Öğretmen Adil TUĞYAN, Yükseköğretim Programı alanında Üniversitemiz tarafından yürütülen “Yükseköğretim Öğrenci ve Personelinin Öğrenme Hareketliliği” isimli projeyi Dış İlişkiler Ofisimiz personeli-Uzman Ozan SELCİK, Mesleki Eğitim Programı alanında Rize İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülmüş olan “ Harita-Tapu-Kadastro Alanında Öğrenci ve Öğretmen Eğitimi” adlı projeyi Öğretmen Cengiz HOTAMAN, Yetişkin Eğitimi Programı alanında Fındıklı Halk Eğitim Merkezi tarafından yürütülmüş olan “Yaygın Eğitimde Bilgi İletişim Teknolojilerine İlişkin Uygulamalar” isimli projeyi Öğretmen Emek UYGUN ve Gençlik Programı Tanıtımı alanında Üniversitemiz Dağcılık Topluluğu tarafından yürütülmüş olan “Temiz Dağlar” adlı projeyi Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Serdar DİZMAN tanıttı. Erasmus +’ın avantajlarının anlatıldığı etkinlikte ayrıca, proje üretirken nelere dikkat edilmesi konusunda bilgiler aktarıldı.