‘’Helalin Olmazsa Helâkin Olur ‘’

Kategori : seminer - Etiketler : - Tarih : 06 Mayıs 2015

Üniversitemiz Mefkûre Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen ‘’Helalin Olmazsa Helâkin Olur ‘’ semineri Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Ceyhun Hamid YILMAZ ve Ahmed Furkan ÇAKIR konuşmacı olarak katıldığı programın birinci bölümünde; günümüz gençlerinin ‘Helal ve Haram’  arkadaşlık ve insan ilişkileri üzerinde duruldu. Seminerin ikinci bölümü ise soru cevap şeklinde devam etti. Katılımcıların başından geçmiş olaylar üzerinde durularak eğlenceli bir atmosfer oluşturuldu.

Seminer sonunda konuşmacılara Mefkûre Öğrenci Topluluğu Başkanı İslam OKUMUŞ, Mefkûre Öğrenci Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Bilal İŞGÖREN ve Mefkûre Öğrenci Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Şiyar SOL tarafından  Çaykur Rizespor forması ve plaket takdimiyle son buldu.