Hemşireler Günü Paneli

Kategori : Panel - Etiketler : - Tarih : 13 Mayıs 2015

Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla “Hemşireler Günü Paneli” düzenlendi.

Üniversitemiz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan DEMİRAL, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Uğur KAYA ile hastane yöneticileri ve hemşireler katıldı.

Rize İli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan DEMİRAL, burada yaptığı konuşmada, “Türkiye’de sağlık hizmetlerindeki memnuniyet seviyesinin çok yüksek olmasında en büyük etkenin verilen sağlık hizmetlerinin yanında bunu en güzel şekilde sunan ve hastalarla direkt ve sürekli halde iletişim halinde olan hemşirelerin olduğunu belirtti.

Program hemşirelik mesleği ile ilgili hastane personelleri tarafından yapılan sunum ve konuşmalar ile devam etti.

Rize’de yılın hemşireleri seçilen Rize İli Kamu Hastaneler Birliği’nde görev yapan Hülya KARAMAN ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli Nezahat KAMACI ile emekli olan hemşirelere ödülleri verildikten sonra panel sona erdi.