3. Kimya Öğrenci Kongresi Tamamlandı

Kategori : Bilim, Kongre - Etiketler : - Tarih : 26 Mayıs 2015

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kimya Öğrenci Kongresi tamamlandı. Kongrede Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 4.Sınıf Öğrencileri bitirme çalışmalarını poster sunum şeklinde savundular.

Dereceye giren poster sunumlarına başarı belgesi verilirken katılan tüm öğrencilere Fakültenin Sergi Salonu’ndaki törende katılım belgesi ve hediyeler verildi. Tüm kimya bölümü öğretim üyelerinin verdiği notlara göre belirlenen poster puanlarına göre Doç. Dr. Cihan KANTAR’ın danışmanlığını yaptığı Tuba PARLAK ve Yeliz ÖZALP’in hazırladığı çalışma birinci seçildi. İkinciliği Yrd. Doç. Dr. Mustafa EMİRK’in öğrencisi Erdi ARICI ve Yrd. Doç. Dr. Muammer KAVANOZ’un öğrencisi Havva PİŞKİN paylaşırken üçüncülüğü ise Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ın öğrencileri Kübra TÜFEKÇİ ve İ. Hakkı USTA kazandı.