Rektörümüze Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Kategori : Genel, Rektörlük, Ziyaretler - Etiketler : - Tarih : 11 Eylül 2013

Üniversitemize Rektör Vekili olarak atanan Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Rize Milletvekili Hasan KARAL ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İyidere Belediye Başkanı Ahmet METE ve İyidere Kaymakamı Ömer Faruk TUNCER, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize Memur-Sen İl Başkanı Resul USTA ve  sendika temsilcileri, Ziraat Odası Başkanı Nevzat PALİÇ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Milli eğitim Müdürü Saffet YILDIRIM, İl Nüfus Müdürü Hasan BİLGETAY, Vakıf Bank Rize Şube Müdürü Hamdi TOKUL, Şahika Eğitim Kurumları Genel Müdürü İlhami DÜLGEROĞLU, Şahika Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Fikri KILIÇ ve Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Genel Sekreteri Av. Harun MERTOĞLU Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Misafirlerini makamında ağırlayan Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ise; kendisine gösterilen teveccüh dolayısıyla ziyarete gelenlere teşekkür ederek, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da hem Üniversitemize hem de Rize’ye katkı sağlamak için elinden gelen çabayı sarf edeceğini söyledi. Ayrıca Recep Tayyip ERDOĞAN Üniversitesi olarak Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler ve Kamu kurumları ile olan ilişkilerini daha da güçlendireceklerini belirtti.