Sürekli Eğitim Bahar Dönemi Kursları

Kategori : seminer - Etiketler : - Tarih : 04 Mart 2016

SÜREKLİ EĞİTİM BAHAR DÖNEMİ EĞİTİMLERİ

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Güz döneminde olduğu gibi Bahar Döneminde de farklı alanlarda eğitim ve sertifika programları düzenlemeyi planlamaktadır. Bu kurslar hem Üniversitemiz personel ve öğrencilerine, hem de halkımıza hitap etmektedir. RTEÜSEM 2016 bahar döneminde açmayı planladığı kurslar şunlardır:

autocad

1. Auto CAD2D Kursu

İnşaat ve makine mühendisleri, Mimar, Tasarımcı, Tekniker ve Teknisyenleri, Makine, inşaat, Harita, Elektrik ve Elektronik, Tekstil Mühendisleri ve Teknikerleri, iç Mimarlar, Peyzaj Mimarları ve Mimarlar bu eğitime katılabilir. Ayrıca çizim yardımcıları olmak isteyen lise mezunu kişiler de bu eğitimden yararlanabilirler.

corel

2. CorelDraw Kursu

Kurs, ajanslarda, yayınevlerinde, matbaaların baskı öncesi dizgi grafik ve tasarım atölyelerinde istihdam imkânı sağlamak adına hazırlanmış bir içeriğe sahiptir. Kursun amacı, ajans, yayınevi ve matbaacılık sektörünün eleman açıklarını kapatacak personel yetiştirmektir. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlerden Logo ve Amblem tasarlaması, kartvizit, antetli kağıt, başlıklı zarf, Afiş, reklam hazırlama, kitap, dergi, broşür, el ilanı, ürün ambalajı, illüstrasyon ve şekil çizmesini yapabilmesi beklenir.

3 dmax

3. 3DMax Kursu

3DMax, özellikle Mimari, Grafik Tasarım, Sinema TV, Animasyon, Endüstriyel Tasarım gibi sektörlerde etkin olarak kullanılmaktadır. 3DMax programı Mimar, İç Mimar, Peyzaj Mimarı, Endüstriyel Tasarımcı, Grafiker, Çizgi-Film ve Animasyon sektörü çalışanları başta olmak üzere birçok meslek dalına çözüm üretmektedir. Bu mesleklerde kendini geliştirmek isteyenler 3DMax eğitimlerine katılabilirler. Ayrıca yenileme, dekorasyon gibi alanlarda çalışanlar ya da görsel olarak 3 boyutlu sunumlara ihtiyaç duyan her meslek dalı, 3DMax yazılımını etkin olarak kullanabilir.

tip

4. Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik Kursu

Kursun amacı, özel ve kamu sağlık merkezlerinde, muayenehanelerde, Kamu ve özel sektörde büyük ya da küçük ölçekli işletmelerde çalışabilecek, Büro Yöneticisi ve Yönetici Asistanı, yetiştirmektir. Tıbbı dokümantasyon ve sekreterlik programı içeriği; iletişim, yönetim ve organizasyon, dokümantasyon, yazışma kuralları, iş sağlığı ve iş güvenliği, temel bilgisayar programları, hastalık bilgisi ve tıbbı terminoloji derslerinden oluşacaktır. Sağlık meslek lisesi, sağlık yüksekokulu mezunları ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen en az lise mezunu olanlar bu kursa katılabilirler.

ing

5.  İngilizce Konuşma Yazma Başlangıç Düzeyi (A1 Kuru) Genel İngilizce

Kursun amacı temel düzeyde konuşma, yazma, okuma-anlama ve dinleme yeteneklerinin kursiyerde gelişimini sağlamak. Özellikle bankacılar, memurlar, öğrenciler, dış ticaret işiyle ilgilen ve dil öğrenmeye meraklı her yaştan kursiyer bu guruba katılabilir.