Sporcularımız Türkiye Şampiyonluğunu Üniversitemize Getirdiler

Kategori : Genel - Etiketler : - Tarih : 24 Mart 2016

2015-2016 eğitim öğretim yılında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonasında Üniversitemizi üç sporcu temsil etti. Şampiyonada Low Kick kategorisinde 63.5 kiloda Mahmut KELEŞ Türkiye şampiyonu, Full Contack kategorisinde ise 57 kiloda Muhammet YILMAZ Türkiye ikincisi olarak Üniversitemize ve Rize’ye büyük sevinç yaşattı.

Muğla Marmaris’te gerçekleşen Üniversitelerarası Kick Boks Türkiye Şampiyonasına 77 üniversiteden yaklaşık 600 sporcu katıldı. 4 gün boyunca süren şampiyona oldukça çekişmeli mücadelelere sahne oldu.

Antrenörleri  Ahmet CEBİR’in çalışmaları ve destekleri sonucunda Üniversitemiz sporcuları şampiyonada başarılı olarak kilolarında hem Türkiye şampiyonluğunu hem de Türkiye ikinciliğini Üniversitemize ve ilimize getirerek gurur ve mutluluğu bir arada  yaşattılar.