Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı Üniversitemizde Yapıldı

Kategori : Toplantı - Etiketler : - Tarih : 11 Temmuz 2016

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı Üniversitemizde yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret BAYRAKTAR başkanlığında yeni İlahiyat Fakültemiz Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri KASIRGA, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, Artvin Belediye Başkanı Mehmet KOCATEPE, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN,  İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah DEMİRCAN, İstanbul Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla AYDINER, İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet POYRAZ, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman HAŞİMOĞLU, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Selim TEMURCİ ile Rize İl Başkanı Muhammet AVCI, Vakıf Genel Sekreteri Av. Harun MERTOĞLU, Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri Hamdi TOPÇU, Hamdi SAFİ ile Abdülkadir KART ve Üniversitemiz idarecileri katıldı.

Görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN heyete Üniversitemizin mevcut durumu, projeler ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Üniversitemizin büyümesi ve daha da gelişmesi amacıyla sürdürülen çalışmaların ve kurumun alt yapısının güçlendirilmesi noktasında yapılması planlanan projeler de ele alındı.