Üniversitemiz Rafting Takımı 2 Kategoride Birinciliği Elde Etti

Kategori : Genel, spor - Etiketler : - Tarih : 29 Ağustos 2016

Rize Belediyesi 8.Çay ve Yaz Sporları Festivali kapsamında yapılan Rize Valiliği Kurumlar Arası Rafting Turnuvası’nda Üniversitemiz Rafting Takımı genel klasmanda üçüncü oldu.

15 takımın katıldığı turnuva Çamlıhemşin Fırtına Vadisi’nde gerçekleştirildi. 3 kategoride yarışların yapıldığı turnuvada, takım kaptanı Uzm. Dr. Serdar Dizman, Doç. Dr. Emre MENTEŞE, Mustafa KURU, Davut MERT ve Muhammet YILMAZER’den oluşan Üniversitemiz Rafting Takımı 2 kategoride birinciliği elde etti.

Kıyasıya mücadele ve renkli görüntülerin yaşandığı turnuva sonunda sporcularımıza madalya ve kupaları takdim edildi.

Üniversitemiz Rafting ekibi turnuvanın ardından Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı makamında ziyaret etti. Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan ER’in de katıldığı görüşmede, gösterdikleri başarı dolayısıyla sporcularımızı tebrik eden Rektörümüz, üniversite yönetimi olarak takımımıza desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi.

Ziyaret sonunda Üniversitemiz adına yarışan Rafting ekibimiz büyük mücadele göstererek kazandıkları kupayı Rektörümüze takdim etti.