Üniversitemiz Akademik Kurul Toplantıları Devam Ediyor

Kategori : Toplantı - Etiketler : - Tarih : 30 Eylül 2016

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN başkanlığında gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantıları devam ediyor.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki toplantıya Müdür Prof. Dr. Hasan Ali ESİR ve öğretim üyeleri,

Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi’ndeki toplantıya Dekan Prof. Dr. Fatih SEYİS ve öğretim üyeleri, Ardeşen Turizm Fakültesi’ndeki toplantıya Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Sait ALBAYRAK ve öğretim üyeleri, Fındıklı Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki toplantıya Müdür Prof. Dr. Alaattin KIZILTAN ve öğretim üyeleri, Mühendislik Fakültesi’ndeki toplantıya Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan KARSLI ve öğretim üyeleri, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’ndeki toplantıya Dekan Vekili Prof. Dr. Gökhan ABAY ve öğretim üyeleri katıldı.

Toplantılarda birer konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, üniversitemizin akademik, idari personeli ve öğrencileri ile büyük bir aile olduğunu ifade ederek “Biz hem fiziksel hem de nitelik olarak büyüyen bir kurumuz.” dedi. Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, 2016-2017 Akademik Yılı’nın hayırlı ve başarılarla dolu bir yıl olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.