Rektörümüz Öğrenci Konseyi Eski ve Yeni Başkanlarını Kabul Etti

Kategori : Genel, Kutlama, Toplantı - Etiketler : - Tarih : 07 Ekim 2016

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, 2 yıl boyunca başarıyla sürdürdüğü üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanlığı görevini devreden Ahmet MİDİLLİ ve ekip arkadaşları ile yeni başkan Recep Tayyip BALIKÇILAR ve ekibini Senato Toplantı Salonu’nda kabul etti.

Görüşmede Rektörümüz, gerek üniversitemizin tanıtımı gerekse yaptığı faaliyetlerle önemli başarılara imza atan üniversitemiz Öğrenci Konseyi eski Başkanı Ahmet MİDİLLİ’ye ve ekibine gayretleri dolayısıyla teşekkür ederek bundan sonraki hayatlarında da başarılar diledi.

Programda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN tarafından üniversitemize sağladıkları katkılar dolayısıyla Öğrenci Konseyi eski Başkanı Ahmet MİDİLLİ’ye plaket, ekibe de teşekkür belgeleri verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz 2. sınıf öğrencisi olan üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Tayyip BALIKÇILAR ve ekip arkadaşlarına da başarılar diledi.