Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Rektörümüzü Ziyaret Etti

Kategori : spor, Ziyaretler - Etiketler : - Tarih : 12 Ekim 2016

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan Er ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Arslan KALKAVAN’ın da aralarında bulunduğu görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üniversitemiz gibi güzide kulübümüz Çaykur Rizespor’un da Rize’nin marka değerini artırmada görev üstlendiğini kaydeden Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, yeşil mavili kulübe ligde güzel bir seri yakalamaları temennisinde bulundu.

Rektörümüze öncelikle kendilerini ağırladıkları için teşekkürlerini sunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet KARAMAN, bugüne kadar Üniversitemiz camiasının kulübe vermiş olduğu desteğin ligdeki zorlu yarış sürecinde de devam etmesini beklediklerini söyledi.

Üniversitemizin, Rize spor kulüplerine sağladığı katkıların, öğrencilerin sportif ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu imkânların konuşulduğu görüşme ziyaretin anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.