Üniversitemiz Futbol Takımı Şampiyon Olarak 1.Lige Yükseldi

Kategori : spor - Etiketler : - Tarih : 28 Aralık 2016

2016-2017 Akademik yılında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Üniversiteler Arası Futbol 2. Lig müsabakalarında Üniversitemiz Futbol Takımı grubundaki tüm maçları kazanarak şampiyon oldu ve üniversiteler arası futbol 1.ligine çıktı.

Antalya Lara’da gerçekleştirilen müsabakalarda Üniversitemiz Futbol Takımı, Erzurum Teknik Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi futbol takımlarıyla karşılaştı. Futbol Takımımız oynadığı maçlarının hepsini kazanarak 12 puanla şampiyon oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Üniversitemize büyük sevinç ve gurur yaşatan Futbol Takımımız oyuncuları, idareci Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa ÇAKIR ve takımın hocası Okutman İmdat ÇAKIR’ı makamında kabul ederek tebrik etti.