Üniversitemiz Bir Laboratuvar Daha Kazandı

Kategori : Bilim - Etiketler : - Tarih : 12 Ocak 2017

Kurulduğu günden bugüne kadar birçok başarılı akademik çalışma ve bilimsel araştırma projelerine imza atan Üniversitemiz, bilimsel çalışmalarını nitelik ve nicelik yönünden artırmak ve öğrencilerimizi daha donanımlı olarak yetiştirebilmek için laboratuvarlarına bir yenisini daha ekledi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bünyesinde 67 adet 21.5” Bilgisayar, 1 adet Lazer Yazıcı, 6 adet Tablet Bilgisayar, 3 adet Dizüstü Bilgisayar, 1adet Projeksiyon Cihazı, 2 adet 55” Televizyon, 1 adet 75” Televizyon, 3 adet 27″ Ekran’dan oluşan bilgisayar laboratuvarı hizmete açıldı.

Kaliteli eğitimden asla taviz vermeyen güçlü akademik kadrosu ile göz dolduran ve her geçen gün daha da büyüyen Üniversitemiz bünyesine eklediği bilimsel laboratuvarlarla birlikte yeni başarılar kazanma heyecanıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.