Üniversitemiz Lojman İnşaatı Çalışmaları Devam Ediyor

Kategori : Genel - Etiketler : - Tarih : 19 Ocak 2017

Üniversitemiz Geliştirme Vakfı tarafından akademik ve idari personelimiz için Güneysu ilçesi Adacami mevkiinde yapımı başlatılan lojman inşaatı çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

Bünyesinde yürüyüş yolları, sosyal alanlar, oyun parkları ve rekreasyon alanlarının da hizmete sunulması düşünülen proje kapsamında; 28 blok, 3+1 daire olmak üzere  448 daire, 3 blok, 4+1 daire olmak üzere 48 daire ile toplam 496 daire olması ve iki yıl içinde tamamlanması öngörülüyor.

Üniversitemiz akademik ve idari personelinin, mesleklerini ve yaşamlarını rahatlıkla sürdürebilmelerini sağlayacak lojman desteğiyle birlikte konut sıkıntısı yaşamaması, rahatça konaklayabilecekleri şekilde dizayn edilen sosyal alanlar, yürüyüş yolları, oyun parkları ve rekreasyon alanlarının sayesinde cazip bir yaşam ve çalışma ortamına kavuşturulması amaçlanıyor.