Sağlık Bilimleri Enstitümüzde Devir Teslim Töreni

Kategori : Atamalar - Etiketler : - Tarih : 08 Mart 2017

Sağlık Bilimleri Enstitüsü müdürlük görevini yürüten Prof. Dr. Osman Birol ÖZGÜMÜŞ’ün kendi isteğiyle görevini bırakması dolayısıyla Sağlık Bilimleri Enstitüsü müdürlüğü görevine vekaleten Doç. Dr. Hüseyin Avni UYDU atandı.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, görev süresi boyunca Üniversitemiz yönetimi ile sürdürmüş olduğu uyumlu çalışmalar ve Üniversitemizin gelişmesi ve büyümesi, eğitim öğretim kalitesine sağlamış olduğu önemli katkılar dolayısıyla Prof. Dr. Osman Birol ÖZGÜMÜŞ’e teşekkür etti. Rektörümüz, Doç. Dr. Hüseyin Avni UYDU’ya da yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İstiklal Yaşar VURAL ve Prof. Dr. Ali BİLGİN ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü yöneticilerinin katıldığı tören sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla Prof. Dr. Osman Birol ÖZGÜMÜŞ’e teşekkür plaketi verdi.